Je ontmoette toen je ongeveer 20 (plus-minus) was.

Dit gevoel was niet als een vrijstaande eerste liefde. Op waanzin waarin je ziel constant geluk en pijn ervoer.

Integendeel, er was een rustige binnenkant. Nee, het hart was precies luider dan normaal en vroeg water na het huidige orgasme, maar de nucleaire explosie werd vervangen door een aangename warmte in het lichaam.

Je voelde voor het eerst dat je een persoon vertrouwt met wie. Voor het eerst voelde je je en probeer je niet te vernietigen.

Je bent vrienden, geliefden, partners en misschien is iets erin niet zo, maar voor nu — Laten we handen houden, lachen bij elke voorbijgangers en vliegen. Allemaal op verschillende manieren — iemand in drie, op iemand in tien jaar, maar het duurde en verstopt.

Hoogstwaarschijnlijk dat “iets” Martelde je altijd, maar de zone van troost, vriendschap met haar ouders en miljoenen andere threads verwierp nalatige gedachten. Nou, de meesten, waarin je geen gezamenlijke toekomst hebt.

En, hoe verder het moeilijker was om toe te geven dat het einde onomkeerbaar is. Niettemin heeft u besloten — Staal geïnitieerd.

Redenen waarom iedereen lijkt te zijn — of seks stopte (of nooit) regelen, Of de druk op het bruiloft alle grenzen verbrak. Of zelfs een miljoen smaakloze oorzaken, Gewoon om een ​​gekoesterde stap te maken.

In werkelijkheid is de reden één — Je houdt van haar, niet zoals ik zou willen. Dat wil zeggen, liefde, maar niet klaar om met zo’n liefde te leven tot het einde. Of klaar?

Alles gebeurt volgens het standaardschema — Laten we een pauze nemen. Nou, het klinkt niet zo te poetsen als het afscheid. V «Pauze» Er is hoop en verbeelding het vermogen om terug te keren. Ons brein — Goede verdediger.

In werkelijkheid, pauze — Dit is zoiets om pijn te doen en erachter te komen hoeveel je bereid sildenafil bestellen morgen in huis bent om met zo’n viagra online liefde te leven. In werkelijkheid, hetzelfde — Break duurt een half jaar, en dan een bruiloft en kinderen, of een prikspel in illusie.

De hoofdval waarin het meest — beslissing om te blijven communiceren na de pauze. Nou, zoals, je ging goed, dus waarom niet.

In feite probeer je nog steeds een plek te reserveren voor manoeuvreren en je hand op de puls te houden, die al lang is overleden.

De illusie van controle, het is zo. Ze zal je blijven bellen om te helpen bij elke onbegrijpelijke situatie, en jij — Je wordt geroepen onder sentimentele wodka en plagen de aanhankelijke epitetten.

Het spel gaat verder. Tijd gaat en je lijkt de achtste te neuken, ontmoette de eerste zomer zonder het, maar ik ga toch niet weg.

Elke volgende vrouw begrijpt je niet zoals voormalig, of je wilt haar niet begrijpen. Nou, Loy, Nou, ik ben de man vergeten welke trigger. Nou, elke eerste gebeurt. Zoveel jaren in samenhang, maar zoals anders?

En dan, elke keer, Wanneer een vrouw aan de horizon verschijnt «meer dan seks», U roept zeker de voormalige.

Ze voelt altijd een breuk, omdat?

nutsvoorzieningen over medelijden en schuld. Over hoe je je zorgen maakt om met de ander met de hand te gaan en de eerste te ontmoeten. Wat ga je doen? Gooi de hand van een nieuwe passie en begin de schuld te geven, zeggen ze, ze is een vriendin? Waarom als je lang hebt gescheiden? Allemaal eenvoudig — Omdat het de tweede keer zal zijn, geeft je haar pijn, mijn initiator.

Zoveel respect en status werd toegewezen aan haar knieën, en hier weer. Geen verrader bleek een verrader te zijn — fluistert in het oor van de wijn en giveaway medelijden. De initiatiefnemer droomt dat zijn ex gevonden satelliet eerste. De initiatiefnemer als weerspiegelt — dan zal ik dat te presenteren een veroordelen samenleving, en ik zal eindelijk het gevoel vrijheid.

Hij begrijpt dat hij wacht op de pijn, maar de angst voor het nemen van verantwoordelijkheid en om een ​​lul lijken veel meer zijn. Integendeel, het lijkt voor iedereen, maar de initiator is vooral.

Vrees of no return. Nou, als je bang zijn om domheid, die alles zal omdraaien en zal niet langer een kans om terug te verdienen te maken. Ze streeft de initiator in alle openbare plaatsen waar sprake is van ten minste de geringste kans om een ​​ontmoeting met de voormalige, terwijl hij de hand.

Angst dat een belangrijke rol speelt in de onmogelijkheid om verder te gaan.

«Ja, vandaag heb kunnen zijn verhuisd om met deze vrouw, maar wat als morgen plotseling wil weer», — spiralen rond de tank en is niet van plan om los te laten. Je wilt absoluut niet, maar de angst is sterker.

Nou, nu over het belangrijkste ding — niks zal veranderen. Je zult niet plotseling beginnen om van haar te houden. Vriendelijke warmte, respect, vertrouwen zal blijven, maar liefde, ze is daar, of op zijn minst haalbaar. De vraag is precies hoe fit je.

Ja, het is noodzakelijk om te begrijpen dat in de loop van de tijd van geslacht en scherpe emotionele druppels kleiner zullen zijn, en mensen die kunnen worden vertrouwd — meer.

Maar als liefde — Je religie en je bent klaar om naar het einde te gaan, de enige manier om los te laten — het is volledig stoppen met communicatie. Zonder uitzonderingen. Helemaal vergeten elkaar. Zelfs in de meest verdomde momenten en wanneer de wijn onder de riem klopt. De angst voor wat je nooit zult communiceren, zal een illusie zijn. Precies.

Gewoon een man — Kinderaanpassing, maar als voor zijn rug om een ​​pauze te regelen, ongeacht een hoge fase voor hem, negen uit tien exact naar voren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.